Hekimhan Ekspres
26 Kasım 2024
0 YORUM
OKUNMA

Malatya-Sivas Karayolu 2 Gün Sonra Açıldı

 

Hekimhan’da yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan Malatya-Sivas karayolu Hekimhan-Kangal arasında bulunan Abdal boğan geçidindeki yol açılarak ulaşım yeniden sağlanmaya başladı.

Abdal boğan mevkiinde etkili olan kar yağışı nedeni ile kapanan Malatya-Sivas karayolunda ekiplerin yoğun çalışması ile yeniden ulaşım sağlanmaya başladı.

Hekimhan Bölge trafik ekipleri bin 750 metre rakımlı Abdal boğan mevkiinde ulaşımda herhangi bir aksama meydana gelmediğini bildirdi. Karayolları ekipleri yolda tuzlama ve kar kürüme çalışmalarını sürdürüyor.

Hekimhan Bölge Trafik Denetleme amirliğiekipleri, kar lastiği ve zinciri bulunmayan araçların geçişine izin vermiyor. Yol güvenliği için kontrol noktaları oluşturan ekipler, kış şartlarına uygun olmayan araçları geri çeviriyor. Çekici ve tırların geçişine izin verilmiyor.

Etiketler:

You must be logged in to post a comment Login

Copyright © 2007-2017 Hekimhan Ekspres

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz