Son Dakika
30 Kasım 2025 Pazar

Başkan Yıldırım, Yapılan Çalışmaları Anlattı

30 Kasım 2025 Pazar, 12:35
Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım Hekimhan’da yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Başkan Yıldırım yaptığı açıklamada şu şekilde konuştu “Daha önce yapacağımızı halkımıza duyurduğumuz ve temel kazısı yapılarak ihalesi yapılan, Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından finansa edilen Cemevi Kültür Merkezinin yapımı devam ediyor.
Yine öncesinde başladığımız ama teknik ve ihale aksaklıklardan dolayı bir fiil başlayamadığımız Düğün Salonu – Taziye ve Mevlüt Salonu da çelik imalatları bitti. Üstünün çatısı kaplanıyor, duvarları örülecek ve kış boyunca da çalışarak en kısa sürede bitirerek halkımızın istifadesine sunacağız.
 Son zamanlarda Belediyemiz ve Çevre Bakanlığımızca yürütülen Çarşı projemiz ile ilgili halk arasında kimler tarafından çıkarıldığını bizce malum bildiğimiz ama niye çıkardıklarına bir türlü anlam veremediğimiz Hekimhan’a hiçbir fayda sağlamayacak dedikodular mevcut. Efendim yıkım ertelenmiş, yıkılmayacakmış gibi. Biz 11 Kasımda yıkım ile ilgili ihaleyi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Belediyemizi yetkilendirdiği için biz yaptık. Daha sonrasında orada yasal izinleri alınmayan bir kaç kamu binası da bulunduğu için onları o ihaleden çıkarmamız gerekiyordu. Bu bahsettiklerim yıkımla ilgili olanlar, onları çıkarttık. İhalemizi de iki gün önce yaptık. Aralığın ikinci haftası yıkımlar başlayacak” dedi.

VİDEO İÇİN

You must be logged in to post a comment Login

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz